Aanmelden voor Veldrit De Koetsiers

Hallo menners, mensters en jeugdmenn/sters!

Dit jaar organiseert De Koetsiers Aalten – Dinxperlo opnieuw een veldrit, waarbij we weer dankbaar gebruik maken van het terrein rondom Stal ’t Wamelink van de familie Plaggenburg, Kerkdijk 6 te Vragender.

Mede namens de familie Plaggenburg nodigt De Koetsiers Aalten – Dinxperlo u van harte uit deel te nemen aan deze veldrit op zondag 8 oktober 2017.

De veldrit bestaat uit een buitenrit (A-traject) van ca. 6 km en een hindernis-traject met 6 hindernissen van ca. 6 km. De hindernissen en de (jeugd)vaardigheidsbaan worden op het terrein rondom Stal ’t Wamelink gebouwd. Ook bestaat de mogelijkheid uitsluitend de buitenrit en indien gewenst het vaardigheidsparcours te rijden.

Verkennen kunt u zaterdagmiddag 7 oktober a.s., de briefing vindt plaats om 14.00 uur.

Het inschrijfgeld bedraagt € 15,00 per aanspanning, voor deelnemers die alleen het vaardigheidsparcours willen rijden is het bedrag € 5,00. Deelname is voor de jeugdrijders gratis (tot en met 16 jaar en groom tot en met 18 jaar).

U kunt zich inschrijven tot zondag 1 oktober 2017. Wij verwijzen hiervoor naar onderstaand digitaal inschrijfformulier of klik hier voor een printbare versie.

Voor informatie kunt u contact opnemen met Gerrit Hoftijzer via (0543) 47 52 50 / 06 – 30 35 48 92.

De (voorlopige) startlijst kunt u te zijner tijd vinden op www.dekoetsiersaaltendinxperlo.nl

Indien we op 1 oktober nog geen 25 deelnemers hebben mogen noteren, zullen wij alsnog de veldrit annuleren, echter daar gaan we niet van uit! We hopen vele van u te mogen begroeten op zaterdag 7 en zondag 8 oktober a.s.!

Met vriendelijke groet,
Namens de familie Plaggenburg en het bestuur van De Koetsiers Aalten-Dinxperlo
Jeanet Ruwhof – secretaris


Aanmeldingsformulier Veldrit “De Koetsiers”<1617>
Deelname aan de veldrit is op eigen risico. Ik ga hier mee akkoord.

Door op 'verzenden te klikken, wordt het formulier verstuurd naar dekoetsiersaalten@gmail.com (Jeanet Ruwhof)

Indien u telefonisch informatie wenst over de wedstrijd belt u dan met onze voorzitter, Gerrit Hoftijzer, tel.nr 0543 – 47 52 50

Aanmelding is op volgorde van binnenkomst (vol=vol). Voor informatie over de starttijden verwijzen wij u naar: www.dekoetsiersaalten-dinxperlo.nl

Rene Plaggenburg Veldrit Vragender 2016