Foto: Gerben Olthof

Achterhoeks menweekend op 16 en 17 december

6 oktober 2017

Menners met en zonder startpas kunnen in het weekend van 16 en 17 december volop terecht in het Paardensportcentrum Lichtenvoorde in Vragender. Op zaterdag organiseert Regio Mennen Achterhoek er voor de tweede keer een dressuur en vaardigheid wedstrijd. Op zondag staat de indoormarathon op het programma.

Op zaterdag is het mogelijk om twee dressuur- en twee vaardigheidsproeven te rijden. De accommodatie van de familie Morssinkhof in Vragender is zo groot dat twee mendressuurbanen kunnen worden uitgelegd en er is dan nog voldoende losrijruimte binnen. De proeven van de startpashouders tellen tevens mee voor de selectie van het Indoorkampioenschap van Mendistrict Oost.

De indoormarathon op zondag wordt verreden over twee manches op tijd. Aan het einde van deze dag is er een finale voor alle rubriekswinnaars. Diegene die zijn tijd het meest verbetert wint deze finale. Bovendien wordt er een extra prijs beschikbaar gesteld voor de allersnelste van de dag.

Beide dagen is deelname mogelijk voor startpashouders, hobbyrijders en hobbyrijders jeugd tot en met 14 jaar.

Inschrijven

Inschrijving kan tot 1 december voor zowel zaterdag 16 december als zondag 17 december. Voor startpashouders via Mijn KNHS.

De hobbyrijders dressuur en vaardigheid kunnen een KNHS inschijfformulier vinden op de website van menvereniging ‘Onder de Zweppe’ onder het kopje wedstrijden en dit mailen naar dressuurvaardigheidrma@outlook.com .

Hobbyrijders die aan de indoormarathon deel willen nemen kunnen zich aanmelden door een mail met hun gegevens te sturen naar menverenigingwinterswijk@gmail.com

Er is op zaterdag een beperkt aantal starts mogelijk omdat ‘s avonds de indoormarathon voor zondag opgebouwd wordt.

Voor informatie over dressuur/vaardigheid: Veronique Schuurman 06-49016888 (‘s avonds tussen 20.00 en 21.00 uur). Voor informatie over de indoormarathon: Patricia Elsinghorst 06-51919464.

Bron: Regio Mennen AchterhoekDeel dit bericht