Norin Leusink met Rocket.

Achterhoekse kringselectie pony’s dressuur afgerond in Brummen

19 december 2016

Thessa Gilbers en haar pony Baumann’s Despino zijn kampioen van Kring Achterhoek Oost Z2 dressuur geworden. De combinatie won de eerste twee selectiewedstrijden en deed afgelopen weekend in Brummen niet mee aan de derde en laatste selectie. In de klasse Z1 won haar clubgenootje van Ponyclub Varus; Nova Rave met Waddenhoek’s Merlin. Nova reed de eerste selectie niet en won de twee laatste selectiewedstrijden. Fabienne Besselink en Desperado, lid van dezelfde vereniging, wonnen het kringkampioenschap B/DE.

Ook drie Barchruiters kampioen

Een 3-tal amazones van Ponyclub de Barchruiters gingen met het kampioenslint van de kring naar huis. Anouk Elferink met Sappho in de B/C. Anne Zweverink met Bengel in de L2/C en Ella Lubberdink met Bolivia in de M2/DE.

Overige kampioenen

In de M1/DE won Madelief Van de Put met Napoleon van Ponyclub Aalten het kringkampioenschap. Norin Leusink van Ponyclub de Berkelruiters was de beste over drie selectiewedstrijden met Garthfach Rocket in de L2/DE. Anouk Ponds en Stanley van Ponyclub In den Bosch wonnen de L1/DE. Chantal Nijhof en Flash van Ponyclub de Pasruiters waren kringkampioen in dezelfde klasse categorie C. In de categorie AB was Danique Jansen met Selehem’s Caddy Cadman van Ponyclub St. Steffenrijders de beste over drie wedstrijden.

Sophie Bolster en Potkamp’s Roy van Ponyclub HV Lichhtenvoorde werden kringkampioen in de B/AB.

Bekijk hier alle selectieuitslagen dressuur pony’s van Kring Achterhoek Oost

Bron: Hippisch AchterhoekDeel dit bericht