Bronckhorster Paardenmeerdaagse

24 mei 2019 - 28 mei 2019

Op 24, 25 en 26 mei 2019 houden we weer onze meerdaagse ritten voor ruiters en menners.

Voor ons als organisatie is het elk jaar ook weer een genot om te zien hoe de deelnemers deze recreatieve tochten beleven.

De sfeer is altijd erg ontspannen omdat er geen wedstrijdspanning is en een ieder komt om een paar dagen op een rustige en ontspannen manier op z’n eigen wijze te rijden.

Voor vertrek gezellig gezamenlijk een bakje koffie drinken , wat bijpraten en dan als het je uitkomt een keer vertrekken.

Er zullen deze drie dagen routes gereden worden van ongeveer 25 á 28 km door de omgeving van Vorden , Hengelo en Zelhem.

De opzet is om de deelnemers de mooiste plekjes uit de gemeente Bronckhorst te laten zien en te laten ervaren hoe het is om met je paard of pony 3 dagen door de Achterhoekse natuur te trekken.

Het is een zeer gevarieerd landschap met bosgebieden, landerijen en kastelen dat zich erg goed leent om een aantal dagen op een ontspannen manier met de ruiter- of mensport bezig te zijn

Het bekende paarden evenemententerrein de Hietmaat in Hengelo (Gld) is het dagelijks start- en eindpunt van de tocht.

Wilt U meerijden met de 11e editie van de Bronckhorster Paardenmeerdaagse , dan kunt u zich inschrijven via de site www.bronckhorsterpaardenmeerdaagse.nl .

Op deze site vind u ook nadere informatie over deze meerdaagse.

Ga naar de Website

Deel dit agenda item