Marathon Woold

10 juni 2019

Voor de 32 ste maal wordt in het Woold een marathon verreden en wel op:

ZONDAG 10 JUNI

Met genoegen nodigen wij u hiervoor uit. Voor de verkenning bent u welkom op zaterdag 8 juni om 14.00 uur op het terrein van de fam. Hoijtink, Meerdinkweg 3.

Het inschrijfgeld gedraagt per aanspanning € 15,00 en deelnemers welke alleen de vaardigheid rijden betalen € 5,00, te voldoen bij aanmelding.

Inschrijfformulier en inschrijfgeld moeten voor 27 mei binnen zijn. ( NL73RABO0177899263)

Inleveren van dit printbare formulier kan bij :
Edith Meekes, Schoolweg 14 Winterswijk- Woold of vul onderstaand digitale formulier in (dan betalen voor aanvang van de verkenning en briefing)


---Inschrijfformulier, max. 1 inschrijving per formulier---

LET OP!de aanmelding is alleen verzonden als u daarvan een bevestiging krijgt (onderaan het formulier én via de e-mail)!


Indeling naar oordeel van de organisatie.

Ben je jonger dan 14 jaar en wil je deelnemen aan de vaardigheidsklasse, dan is deze gratis. Een ervaren groom ouder dan 18 jaar is dan verplicht in deze klasse.

Deelnemer gaat akkoord met de reglementen zoals deze door de organisatie worden vastgesteld en accepteert dat deelname op eigen risico is en dat de organisatie nimmer aansprakelijk is voor eventuele schade. Het dragen van een cap is in alle rubrieken verplicht. Minimum leeftijd van de grooms is 14 jaar.

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga akkoord.

LET OP!de aanmelding is alleen verzonden als u daarvan een bevestiging krijgt (onderaan het formulier én via de e-mail)!

 

 

 

 

 

Facebook

Deel dit agenda item