De Koetsiers Aalten-Dinxperlo

Veldrit 8 oktober

Dit jaar organiseert De Koetsiers Aalten – Dinxperlo opnieuw een veldrit, waarbij we weer dankbaar gebruik maken van het terrein rondom Stal ’t Wamelink van de familie Plaggenburg, Kerkdijk 6 te Vragender.

Mede namens de familie Plaggenburg nodigt De Koetsiers Aalten – Dinxperlo u van harte uit deel te nemen aan deze veldrit op zondag 8 oktober 2017.

» Bekijk meer informatie en geef je op!


Over De Koetsiers

Menvereniging De Koetsiers is een bruisende vereniging met voor elk wat wils. De vereniging telt op dit moment ongeveer 85 leden, waarvan de laatste jaren een grote toestroom van jeugdige leden.

Koetsenritten

In de zomerperiode wordt maandelijks een koetsenrit gehouden, waarbij gestart wordt bij een van de leden.

Menlessen

Ook worden er op verschillende locaties bij de leden menlessen gegeven.

Samengestelde menwedstrijd

In juni wordt bij Manege De Achterhoek de jaarlijkse samengestelde menwedstrijd gehouden onder auspicën van de KNHS, de overkoepelende sportbond. Dit is een 2- daags evenement. Op zaterdag wordt de dressuur en de vaardigheid verreden, op zondag de spectaculaire marathon.

Winterperiode

In de winterperiode wordt er vaak een excursie gehouden en houden we tussen kerst en oud & nieuw een snertrit.

Jeugd

We proberen de vereniging toegankelijk te maken voor iedereen die aangespannen wil rijden, dus ook voor de jeugd. Samen met Menvereniging Winterswijk zijn we in 2014 een speciaal programma gestart om de jeugd enthousiast te maken voor het aangespannen rijden. Meer informatie kunt u hier vinden.

image-koetsiers5

Ga naar Website
Regio Mennen Achterhoek

Driving de Achterhoek
RMA Achterhoeks Menweekend