Bedrijven krijgen eigen Website en Webshop

20 november 2017

We zijn met Hippisch Achterhoek gestart in september 2016 met de ambitie om de Hippische bedrijven in de Achterhoek zichtbaar te maken voor een breder publiek. We komen bij veel bedrijven, die of een verouderde website hebben of helemaal geen. De verkoop gebeurt nog vaak via de traditionele manier. Advertenties in concours- en plaatselijke dagbladen, sponsorborden en dan maar hopen dat klanten naar je winkel komen.

Het kan anders en wij kunnen u daarbij helpen

Website

Het was voor ons even zoeken, maar wij denken voor een iedereen een passende oplossing te kunnen realiseren. We zijn met 3 bedrijven een pilot gestart om de mogelijkheden te laten zien. Jona Klein Gunnewiek is hoefsmid en je kon haar in het verleden alleen vinden via Facebook. Wij mochten voor Jona haar eigen website binnen Hippisch Achterhoek ontwerpen. Vanuit de basis passen we de website aan naar ieders behoefte, want geen enkel bedrijf is natuurlijk hetzelfde. Douwe Haandrikman van De Haandrik Fotografie laat het beroep van hoefsmid met mooie foto’s tot leven komen. Alleen de foto’s al zijn een blijvende herinnering voor uw bedrijf. Bekijk het resultaat door te klikken op het logo van Hoefsmederij Jona.
De Haandrik Fotografie

Webshop

Een Webshop kan de verkoop mogelijkheden van bedrijven vergroten. Alleen hoe maak ik een Webshop, hoeveel tijd gaat er in zitten en wat levert het op. Hippisch Achterhoek richt voor U de Webshop in op de gewenste manier. Het is dan verder aan de bedrijven zelf om het artikelbestand en de prijzen actueel te houden. Natuurlijk steken wij daar waar nodig de helpende hand toe. De Voerboer en Michi Bracelet gingen u voor en maken gebruik van Hippisch Achterhoek Webshop.

 

  

 

Meld U ook aan bij Hippisch Achterhoek en
Start met promotenDeel dit bericht