Inigma G met Noortje Radstake op de Gelderland Cup.

Charmeur-dochter Inigma G naar Excellent Dressage Sales

14 februari 2017

Begin maart komt de collectie van de Excellent Dressage Sales online, maar we kunnen al wel melden dat de vierjarige Inigma G (Charmeur x Welt Hit II) is geselecteerd.

Inigma G van fokker W. Geerdink uit Neede slaagde eind vorig jaar voor de IBOP met 78,5 punten. De PROK-merrie werd voorgesteld door Noortje Radstake en scoorde achten voor draf, galop, souplesse, rijdbaarheid/bewerkbaarheid en aanleg als dressuurpaard. In de Gelderland Cup een paar weken later werd ze met Noortje vierde met als commentaar ‘Een belofte voor de toekomst.’

 

 

Excellent Dressage Sales

De Excellent Dressage Sales wordt op 15 april 2017 voor de vierde keer gehouden op Landgoed Culitsrode in Hooge Mierde. Het EDS-team, bestaande uit Joop van Uytert, Tim Coomans, Nico Witte en Joep Schellekens, heeft hiervoor de beste dressuurpaarden uit binnen- en buitenland verzameld. “We proberen ieder jaar een complete collectie aan te bieden, van een groene 3-jarige tot een zeer ervaren Grand Prix-paard, en in diverse prijscategorieën. De selectiedagen zijn inmiddels achter de rug en de collectie wordt begin maart bekend gemaakt op de website van EDS.

 

Bron: Stal de Geerke / Excellent Dressage SalesDeel dit bericht