Hengstenstation De Radstake


Voor 2017 hebben wij een unieke groep tophengsten ter beschikking voor de fokkerij. En daarnaast moeten wij ook over de grenzen blijven kijken om tot een succesvolle fokkerij te komen.

Ons fokdoel is een gezond en modern paard te fokken met lengte en uitstraling, goede bewegingen en losheid in het lichaam met kwaliteitsvol beenwerk.

Veel aanleg voor de sport is een “must”.

2016 was een goed jaar voor onze hengstenhouderij en begon heel apart met de drie jarige kampioen springhengsten in Den Bosch. Onze eigen gefokte In Between (Toulon x Berlin x Numero Uno). Een droomhengst die ligt op ieders lippen. In Between kan een ware verrijking voor ons station worden. In Between is goedgekeurd bij het A.E.S.

El Salvador is voor de helft verkocht aan stal T & L van Luc Tilleman en zal zijn Internationale carriere voortzetten onder Frédéric Vernaet. El Salvador blijft beschikbaar via ons station in Nederland.

Tangelo van de Zuuthoeve, Internationale topfokkerij met grote successen op Grand Prix niveau.

Berlin blijft op ons station. Kinderen bewijzen dat ze een grote toekomst in de sport hebben en breken Internationaal door.

Toulon blijft exclusief voor Nederland op ons station. Toulon geeft aparte sport en fokkerij successen.

Phin Phin, een hengst waarvan de kinderen Internationaal goed mee doen.

Door de goede samenwerking met de Fam. van de Lageweg hebben we een buitengewone collectie hengsten voor u beschikbaar.

Voor de dressuur blijven Sorento en Zhivago nog zeer interessant en via S.W.S hebben wij nog vele dressuur en springhengsten beschikbaar.

Sport en fokkerij gaan hand in hand!

Natuurlijk willen wij graag met U van gedachten wisselen over de fokkerij en partnerkeuze voor uw merrie. Wij heten u van harte welkom op ons station.

Voor 2017 blijft ons motto: Natuurlijke kwaliteit fokt altijd.
Wij gaan ervoor, U toch ook?

Fam Venderbosch met In Between

Met vriendelijke groet,
Fam. Venderbosch en medewerkers

Ga naar Website