De Voerboer

De Voerboer – een begrip in en rond Aalten!

Vanuit onze liefde voor dieren zijn wij – Monique en Gerben Boesveld – in 2011 met onze dierenspeciaalzaak begonnen. We zijn bevlogen ondernemers en specialisten op het gebied van natuurlijke diervoeders, homeopathische middelen en voedingssupplementen. Onze passie voor dieren vertalen wij door het aanbieden van gezonde diervoeders, verzorgingsproducten en overige dierbenodigdheden van de beste kwaliteit. Ons oprechte doel is eraan bijdragen dat uw (huis)dier zich gezond en gelukkig voelt.

Knowhow

In de loop van de jaren hebben wij onze praktische kennis verder verdiept via het volgen van opleidingen en (bijscholings-)cursussen. Daarom kan zowel de klein- als grootgebruiker voor vrijwel elk dier en alle vragen op het gebied van dierenwelzijn bij ons terecht. Wij nemen graag de tijd om u vrijblijvend te informeren en te adviseren!

Bezorgen aan huis

Trouwens, wist u dat wij in een straal van 35 km rond Aalten het voer gratis aan huis brengen? Zelf sjouwen met zware zakken is dus helemaal niet meer nodig.

Meer weten over het bezorgen van onze producten?

Assortiment paarden

Het paard; het edele dier onder de dieren! Zowel krachtig en imponerend als vriendelijk en betrouwbaar. In staat om op hoog niveau samen te werken met de mens en is daarom zeer geliefd bij zowel jong als oud.

Om zo’n krachtig dier goed en gezond te laten blijven is voeding een belangrijke factor.

Daarom hebben wij gekozen voor alleen de beste merken op natuurlijke basis!

Ieder paard is anders en wordt ook op een andere manier getraind/gehouden. Hierdoor hebben ze verschillende behoeftes aan energie, vitaminisering etc.

Ons assortiment is zo samengesteld, dat er voor ieder type paard en ieder belastingsniveau een passend voer te vinden is. Daarnaast is er speciaal voer ontwikkeld voor dragende en zogende merries, voor veulens en voor paarden en pony’s met speciale behoeftes. Wij zijn tevens gespecialiseerd in het geven van een goed voedingsadvies om ervoor te zorgen dat uw paard en weer goed en gezond uit gaat zien!

Bij het uitzoeken van producten voor ons assortiment leggen wij de nadruk op kwaliteit, productontwikkeling en bewezen resultaten in de topsport; alleen op die manier kunnen wij ervoor zorgen dat u van ons de beste producten kunt verwachten!

Ons paardenvoerassortiment bestaat uit de merken: Havens, Pavo en Cavalor. Daarnaast hebben wij natuurlijk ook de nodige voedingssupplementen en verzorgingsproducten in ons assortiment.

Informeer vrijblijvend naar ons assortiment paardenvoeding, graanproducten en diverse voedingssupplementen.

Ga naar Website
Bekijk onze webshop