Dressuurstal Seren

5* pension- en trainingstal waar aan alle luxe voor paard, ruiter & amazone gedacht is.

U kunt ons telefonisch bereiken op:
0657984135

Of via E-Mail met:
info@dressuurstalseren.com

Adres

Dressuurstal Seren
Schuttestraat 10
7251MX Vorden

Fenneke L Dikken

Is een jonge ambitieuze vrouw van 39 jaar met een passie voor paarden. Zij is van jongs af aan al bezig met paarden en nadat zij haar vader had bewezen dat de paarden geen bevlieging was werd toen zij 18 jaar was het eerste paard gekocht. Helaas is deze merrie te vroeg aan haar einde gekomen.

Fenneke was toen net in de afrondingsfase van de middelbare school toen zij in aanraking kwam met de liefde van haar leven. Lombardo was een grote klassieke Holsteiner van 12 jaar die al de nodige ervaring had in de internationale springsport. Na dat het een paar keer goed mis ging in het parcours (zenuwen van Fenneke gingen parten spelen) heeft ze besloten om Lombardo om te scholen en er een dressuurpaard van te maken. In deze periode is Fenneke ook begonnen aan haar eerste opleiding aan het groenhorst college in Barneveld.

Na het jaar afgemaakt te hebben verhuisde de hele familie naar Friesland en zo werd ook de keuze gemaakt om de opleiding binnen de paardenhouderij voort te zetten op het AOC de groene welle te zwolle. Aangezien fenneke al een aantal modules had afgesloten kon zij een versnelde opleiding doen, en werd een opleiding van 3 jaar in 1,5 jaar afgerond en kon zij aan de slag.

Ga naar Website