Rosenhaege

Rosenhaege

Greensleeves het ontwerpbureau van Rosenhaege – Het Complete 3 – in één concept van ontwerp, aanleg en onderhoud.

Meer dan 18 jaar houdt Rosenhaege zich bezig met het ontwerpen van tuinen voor particulieren, landgoedeigenaren en parken voor overheidsinstellingen in Nederland en met name in het gehele Ruhrgebied en het Münsterland.

Uitvoering en onderhoud geschiedt in samenwerking met erkende hoveniers in Nederland en Duitsland.

Op de grens van Nederland en Duitsland in de stilte van het coulisselandschap is een ”place to be” ontstaan die u niet mag missen. Er zijn 4,5 ha. kijk- en voorbeeldtuinen, o.a. de ”cottagegarden” met border van Monet, de landschappelijke tuinen met lavendelheuvel, ”Land-Art”, het grassenpark en natuurgebied. Entree bedraagt 5 euro, kinderen tot 18 jaar gratis toegang.

Liefhebbers van het Engelse landleven kunnen hun hart ophalen in de prachtig gerestaureerde, Saksische schoppe met ”British Shop”, waarbij duurzaamheid en kwaliteit van de producten hoog in het vaandel staan, verder zijn hier mogelijkheden voor themadagen, vergaderingen en feesten.

In het ”Keltisch Koffiehuis” kunt u genieten van lekkere koffie- en theesoorten met overheerlijk gebak, lunches op afspraak, (het koffiehuis is geen restaurant).

Juni – Midzomerfeest, juli, rozen – en lavendeldagen, augustus evenementen met muziek.

Arrangementen: Bourgondische route, Countrygarden & Dinnerday, History, Gardens en Culture.

Ga naar Website