Scharrelhof

De Scharrelhof is een fraai gelegen groepsaccommodatie in Winterswijk aan het einde van een eigen weg, u kunt hier volop genieten van de rust, ruimte en de schoonheid van het platteland.
Wij bieden plaats aan groepen tot 26 personen. Voor jong en oud. In de midweken bieden wij u het Buurtschap arrangement en het Winterswijksgoud arrangement aan, heerlijk verwend worden in de Bed en Breakfast met aandacht, tijd voor u en met liefde bereide maaltijden. Voor zowel de wandelaar als de fietser liggen er routes in de accommodatie.

De gehele woning omvat 10 slaapkamers waarvan 3 voorzien van een eigen badkamer( totaal vijf badkamers). Zo biedt onze groepsaccommodatie u toch de privacy van een eigen kamer. De twee slaapkamers op de begane grond zijn voorzien van een rolstoeltoegankelijke badkamer. In de ruime living is een open haard aanwezig en de twee keukens zijn ieder voorzien van een vaatwasser. In het achterhuis bevindt zich de sfeervolle, luxe gerenoveerde ‘deel’ (vroeger de stal van de koeien), een ruimte waar 26 personen aan eiken tafels en design stoelen plaats kunnen nemen. De aanwezige houtkachel zal de sfeer zeker verhogen.

De Scharrelhof is bij uitstek geschikt voor vergaderingen en seminars. De rust, de ruimte en de landelijke sfeer bieden een inspirerende omgeving. In de vergaderruimte is volop daglicht, er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid, u kunt desgewenst overnachten en u beschikt over gratis WiFi. We kunnen u tijdens een seminar en/of vergadering tot in de puntjes verzorgen met ontbijt / lunch / koffie /bronwater en indien gewenst een warme maaltijd

Wij vinden het prettig als u zich welkom en thuis voelt in Bed & Breakfast ‘De Scharrelhof.’ Daarom trakteren wij u op koffie en thee van het huis. Bed & Breakfast De Scharrelhof heeft 7 kamers, alle vernoemd naar een buurtschap van Winterswijk, waarbij u kunt kiezen uit de pakketten: basis, compleet, sterren en luxe.

NB: De Scharrelhof ligt dicht bij de Aalbrinkhoeve, waar u eventueel uw paarden kunt stallen

Contact
Ron en Annet
Vosseveldseweg 19a 7107 AD Winterswijk-Kotten – Nederland
Tel. 0543 514436 Mobiel 0622 680 582 info@scharrelhof.nl

Ga naar Website

De Aalbrinkhoeve
Paardenvierdaagse Woold