Spervital

Over Spervital

Spervital is producent en leverancier voor spermaverdunners/ bewaarvloeistoffen voor de hengstenhouderij. Tevens leveren wij alle K.I. benodigdheden voor paarden. Wij leveren alle K.I-artikelen die nodig zijn voor het gehele proces, van het vangen van sperma, het verwerken en beoordelen ervan, het transport, het invriezen en de inseminatie. Ook voor benodigheden op het gebied van embryo transplantatie bij paarden kunt u bij ons terecht. Wij werken samen met leveranciers die een uitstekende prijs- kwaliteit verhouding hebben van hun producten. Ook voor apparatuur op een laboratorium van een hengstenhouderij bent u bij ons op het juiste adres.

Visie

Hengstenhouders hebben een druk en vaak onzeker bestaan. Men werkt met dieren en dierlijke producten, en dat brengt per definitie onzekerheid met zich mee. Daarom is het van groot belang, dat uw leveranciers betrouwbare partners zijn, die goede producten leveren waar u op kunt vertrouwen. Ook de prijs is in de hengstenhouderij van groot belang. Daarom levert Spervital uitsluitend een goede kwaliteit producten voor een betaalbare prijs. Daarnaast leveren wij een zeer goede service, waarin kennis, onafhankelijkheid, vertrouwen en ervaring een grote rol spelen.

Missie

Wij als Spervital zien het als een uitdaging om continue vooraan in de markt mee te doen, zowel op het gebied van onze producten, als op het gebied van technologie en kennis. Wij willen niet alleen een bedrijf zijn, waarbij men betrouwbare producten kan kopen, maar ook een rol kan spelen in de optimalisering van het bedrijfsresultaat van haar klanten. Spervital streeft er voortdurend naar het verbeteren en ontwikkelen van verdunners, waarbij de hengst zelf centraal staat. Alleen het beste is goed genoeg.

Ga naar Website

De Bosruiters