Romy Vervelde en Jester

Zusjes Vervelde scoren op Bixie-wedstrijd

18 september 2017

Afgelopen zondag werd er op het terrein van de WRPC een Bixie-wedstrijd georganiseerd. Zowel Carmen als Romy Vervelde lieten daarin van zich horen. 

Carmen maakte dit weekend gebruik van de Bixie wedstrijd in Winterswijk en scoorde alsof ze al jaren meerijdt op wedstrijden. Kunstig stuurde ze haar pony Jester door de baan in de Bixie klasse A categorie C en behaalde een keurige eerste en tweede plaats. Met haar andere pony Saron reed ze in dezelfde klasse, maar bij de categorie E pony’s eveneens naar een eerste plaats.

Haar zusje Romy startte met Jester in de Bixie AA klasse categorie C en ook daar zette de pony zijn beste beentje voor in de ring. Hier ging het duo met de eerste prijs naar huis. Romy reed met pony Sonja een Bixie AA proef in de categorie A en reed hier naar een mooie vierde plaats.

Te Brummelstroete in de prijzen in klasse Z

Ook was er een plaats in de prijzenrij voor Jeanet te Brummelstroete. Zij reed niet op de Bixie wedstrijd, maar laadde haar paard Cantabile in de trailer en ging richting Haaksbergen. Zij reed op de ‘Zilveren Ster’ wedstrijd en kwam uit in de klasse Z1. Dat is al een prestatie op zich en reed hier naar een zevende plaats. Gefeliciteerd allen!Deel dit bericht