Deelnemerslijst veulenverkoop op Achterhoeks Hippisch Festijn

15 september 2016

De jaarlijkse veulenverkooppresentatie, georganiseerd door KWPN afdeling Oost Gelderland op zondag 18 september op het Achterhoeks Hippisch Festijn kan tot nu toe rekenen op deelname van 28 veulens. Opgave is nog mogelijk.

veulenverkoop-ahf-2016

In de prachtige ambiance van het Achterhoeks Hippisch Festijn in Varsseveld heeft de veulenverkooppresentatie ook dit jaar de beschikking over een eigen ring. De veulens krijgen hierdoor de kans om zich optimaal te presenteren. Aan het einde van de middag wordt een kopgroep spring- en dressuurveulens geformeerd en uitgebreid toegelicht. Als extra ondersteuning voor de fokkers krijgen deze veulens een envelop met geldprijs.

Prijzen veulens springen 150,- 125,- 100,- 75,- 50,-
Prijzen veulens dressuur 150.- 125,- 100,- 75,- 50,-

De veulenverkoop is open voor rijpaardveulens die bij het KWPN geregistreerd zijn (geen register B). Het maximum aantal veulens is 50. Als er meer inschrijvingen zijn, gaan veulens uit de afdeling Oost Gelderland voor.

Opgave kan door middel van dit opgaveformulier. Graag mailen naar kwpnoostgelderland@gmail.com of per post naar Monique Luesink, Korenbloemstraat 16, 7255XL Hengelo (Gld). Inschrijfgeld: € 12,50 (incl. 2 vrijkaarten en P kaart)

Bron: Achterhoeks Hippisch FestijnDeel dit bericht