Tessa Delger met Cindi

Delger en Egbers niet te kloppen

23 oktober 2017

Afgelopen weekend werd in Vragender de PSC Ponyjumping verreden. In een groot deelnemersveld zetten WR&PC-leden Tessa Delger en Marek Egbers een fantastisch resultaat neer. 

Tessa Delger verscheen met haar D-pony Poppings Annabell aan de start. Zij sprongen in de klasse BB naar zowel in het klassieke parcours als bij het progressief springen naar de overwinning, waardoor zij uitgeroepen werden tot beste overall combinatie in de klasse BB categorie D/E. 

Marek Egbers kwam met zijn D-pony Fairytales Guinevere uit in de klasse L. In het 2-fasen parcours pakte het duo het oranje lint en in het progressieve parcours werden zij zevende. Door deze resultaten keerde ook deze combinatie al overall winnaar huiswaarts. 

Goede prestaties voor Hilde van Eerden

Hilde van Eerden kwam de afgelopen twee weken op de eventingwedstrijden in Diepenheim en in Barchem in actie. In Diepenheim stuurde de amazone haar paard Extra Go Go naar de vijfde plek in de klasse L. Een week later evenaarde ze deze prestatie maar dan met haar andere troef Gentle Touch.Deel dit bericht