Latino Z met Annelinde Kruiniger.

Desiree Kemper’s Latino Z verzamelt eremetaal

9 mei 2017

De Laristinus-zoon Latino Z van Desiree Kemper is in minder dan een maand tijd maar liefst vijf keer in de top drie geëindigd. Dat was niet alleen onder het zadel van zijn eigenaresse, maar ook met Kemper’s clubgenote Annelinde Kruiniger. Bovendien was de zwartbruine zowel succesvol in de dressuur als het springen. “Hij doet het erg goed!”, is Annelinde Kruiniger enthousiast.

Op zondag 16 april maakte Latino Z met Desiree Kemper in Geesteren (Ov.) zijn debuut in de Z1 dressuur en werd tweede met 212 punten.

Op zaterdag 29 april won Latino Z met Annelinde Kruiniger het B springen in Ermelo met 75,5 stijlpunten. Een dag later ging ‘de knop’ weer naar de dressuurstand en werd Desiree twee keer derde in de Z1 dressuur in Vragender met 216,5 en 218 punten.

Weer eerste

Afgelopen zaterdag in Vragender was het weer raak in het B springen. Samen met Annelinde werd Latino Z weer eerste en dit keer met 78 stijlpunten. We gaan waarschijnlijk nog veel meer goede dingen horen van Latino Z en zijn voor de Grensruiters uitkomende amazones.

Latino Z met Desiree Kemper

Latino Z met Desiree Kemper.

Bron: Hippisch AchterhoekDeel dit bericht