Diverse successen door WR&PC-leden

18 februari 2018

Winterswijkse Ruiter en Pony ClubLeden van de WR&PC hebben hun talent weer laten gelden op diverse concoursen.

Vorige week reed Anouk Siebelink een dressuurwedstrijd met Gillmore in Westervoort. Ze kwamen uit in de klasse L1 en wisten hier 180 punten en daarmee een tweede prijs te behalen.

Dit weekend werden er in meerder plaatsen concoursen gereden. Zo ging Chelsea Hogeslag met Belle (zonder Beest) naar Vragender om daar een L2 proef te rijden in de dressuur. Ze behaalden een derde en vierde prijs met 201,5 en 194 punten.

Koudbloeden

Maaike Klomps ging naar een koudbloeden wedstrijd in Haaksbergen met haar Haflinger Haaijke van de Bekenpieper. Ze kwamen uit in de klasse M2 en behaalden 182,5 punten; goed voor een tweede prijs. Marly Aarnink ging naar dezelfde wedstrijd met haar Fries Baco. Het bleek wel dat het paard zijn naam geen eer aan doet, want hij liet zich keurig recht de baan doorsturen wat hen 189,5 punten en een tweede prijs opleverde in de klasse B.

SGW

Jolien Kuenen ging naar een SGW die binnen georganiseerd werd in Ambt-Delden. Samen met Aronada reed ze een keurige, foutloze ronde in een B-parcours en dat was goed voor een vierde prijs.

Franne Wolterink en Marek Egbers vervoerden hun pony’s naar Gendringen voor een dressuurwedstrijd. Franne reed met Dino Gomell twee prachtige rondjes in de klasse B en dat leverde het duo twee eerste prijzen op met 199 en 195,5 punten. Marek kwam uit in de klasse M1/M2 met Farytales Quinevere en behaalde twee tweede prijzen met 195 en 188,5 punten.Deel dit bericht