Jill Agelink met Fen

Leerlingen Alice Besselink dressuren zich in de prijzen

6 juni 2018

Afgelopen twee weekenden zijn zes leerlingen van Dressuurinstructie Alice Besselink gestart op concoursen en hebben allen zeer verdienstelijk gereden. ‘Ze hebben allemaal echt de wil en het doorzettingsvermogen om zo goed mogelijk paard te rijden’, aldus een tevreden Alice Besselink.

Fabienne Besselink met Duke (Dior).

Fabienne Besselink met Duke (Dior). Foto: Iris Hofmans Fotografie

Dochter Fabienne werd drie keer eerste en een keer tweede met Desperado en Duke (Dior) met respectievelijk 197,5, 204, 199 en 196 punten. “Ik ben superblij met de vooruitgang van Fabienne Besselink en haar paarden. Ze behaalde maar liefst acht winstpunten. De jury zag duidelijk verschil met een paar maanden geleden en wist dat ook te belonen. Dat motiveert.”

Over de wedstrijd zelf zegt ze: “Super gezellige, onderling sportieve sfeer tijdens het concours in Zutphen bij Irene Dijkhuijsen.”

Leerlinge Jill Agelink startte hors concours in Zutphen en werd met 193 en 197,5 punt twee keer eerste. “Ver los van de nummer 2. Hupsakee aanvragen die startkaart’, is Besselink’s advies aan Jill.

Tickets voor Outdoor Gelderland

In Zeddam behaalde Linde Hofs 206.5 punt in het M1 met Jacody’s Barclay. dat leverde haar de eerste prijs en een ticket voor deelname aan Outdoor Gelderland op.In de andere proef scoorde ze 191.5 punt. “Een mooie aanleuning. De mooiste prijs wat mij betreft. Missie geslaagd”, aldus de instructrice.

Levi Roeterink werd met Major tweede van de selectie Z1 (227) en derde met 221.5. Ook zij bemachtigde daarmee een startbewijs voor Outdoor Gelderland.

Fabienne Besselink behaalde met Desperado twee keer 191 punten en een 9 voor middendraf. De winstpuntenteller staat nu op M1 + 8.

Fabienne Besselink met Desperado. Foto: Iris Hofmans Fotografie

Fabienne Besselink met Desperado. Foto: Iris Hofmans Fotografie

Met Duke(dior ss) behaalde ze in de klasse M2 paarden met 198 punten de eerste prijs en met 185.5 werd ze derde prijs (sel).De teller staat nu op M2 +11

Liselot Cantineaux behaalde met Ties de derde prijs met 192.5 (sel) en kreeg ook in de tweede proef 192,5 punt met een 8 voor middendraf.

Daphne Heveling heeft er ook twee wisntpunten bij en een 8 voor de middengalop.

“Noortje Radstake, die mijn paard nu traint in verband met een blessure van mijzelf, scoorde met 194 en 186.5 een tweede en derde prijs in de klasse M1”, besluit Alice Besselink.Deel dit bericht