Esther Penterman en Boyfriend.

Esther Penterman en Boyfriend winnen ook tweede dressuurselectie

27 november 2016

De in handicap verreden dressuurklassen Z1 en Z2 vandaag bij Dressuurstal Seren in Vorden werd gewonnen door Esther Penterman met Boyfriend (v. Oscar). Dit was de tweede selectiewedstrijd van de Kring Achterhoek Oost. Esther en Boyfriend wonnen eerder deze maand ook al de eerste Z2-selectie in Vragender.

Danique Lammertink en Feleva WH (v. Zizi Top) reden de beste Z1-proef en werden daarmee tweede in de gecombineerde klasse. Zij werden in Vragender tweede en nemen nu de leiding over in het tussenklassement klasse Z1. Leila Sticker en Fieldmaster (v. Ampère) pakten vandaag de derde prijs met de Z1-proef.

Laura Kampshof won in Vorden de klasse M2 met Roxette (v. Rock Forever). Danique Wensink en Free Venda (v. Sir Fashion) pakten net als in Vragender de tweede prijs en gaan nu aan de leiding in de tussenstand. Liselotte Rootveld en Gentle-Wish (v. Belissimo M) debuteerden op de eerste selectiewedstrijd winnend in de klasse M1. Ook dit weekend werden ze eerste.

Winnaars in de klasse L waren dit weekend Karin Schurink-Beumer met Famora K (v. Vivaldi) in de L2 en Leila Sticker met Honey Blue (v. Sorento) in de L1. de klasse B werd gewonnen door Liselot Van Reij-De Rooij met Wiltink’s Laurus Nobilis (v. Laudabillis).

Bekijk hier de uitslagen
Bekijk hier de tussenstand

Bron Hippisch AchterhoekDeel dit bericht