Nationale Eliteveiling Borculo

De beste veulens

De Nationale Eliteveiling Borculo draagt haar naam met trots. Elk jaar weer worden de beste dressuur- en springveulens van het hele land geselecteerd, om eind augustus voor topprijzen onder de hamer te komen.

Niet voor niets is ‘Borculo’ de eredivisie van de Nederlandse veulenveilingen: nergens anders zijn de veulens van zoveel kwaliteit, de gemiddelde opbrengstprijs zo hoog en de sfeer zo goed. De veiling mag zich dan ook elk jaar verheugen op grote belangstelling uit het buitenland. En kan men niet lijfelijk in Borculo aanwezig zijn, dan kunt u gewoon meebieden per telefoon op de betreffende veulens.

De in Borculo verkochte veulens maken de hoge beloftes meer dan waar. In alle geledingen van de topsport, -fokkerij, jonge paarden competities en keuringen zijn Borculogangers terug te vinden. Een mooi overzicht van deze Paradepaarden vindt u hier.

Eliteveiling Borculo is niet alleen interessant voor koper en verkoper, ook mensen met interesse in paarden weten de weg naar Borculo te vinden, getuige de grote publieke belangstelling elk jaar. De veulenveiling is ook een leuke dag uit. Heeft u er al eens aan gedacht om een vip-arrangement te boeken en samen met uw (zaken)relaties van de veiling te genieten?

Kortom, de Nationale Eliteveiling is een hoogstaand evenement, dat zijn weerga niet kent.

U komt toch ook?

Datum en locatie

De Nationale Eliteveiling Borculo vindt in 2017 plaats op woensdag 30 en donderdag 31 augustus op Paardensportcentrum Lichtenvoorde, Weijenborgerdijk 34, 7134 NK Vragender.

 

Nationale Eliteveiling Borculo – springveulens

Nationale Eliteveiling Borculo – dressuurveulens


Website Elite Veiling Borculo