Jumping de Achterhoek

Tijdens Jumping de Achterhoek worden wedstrijden verreden in de discipline springen, is er een promodorp met standhouders, is er een restaurant en worden er diverse activiteiten georganiseerd (zakelijk en recreatief).

22 – 25 november 2018: junioren, young riders, children en U25

28 november – 2 december: CSI1* en CSI2*

Locatie: Paardensportcentrum Lichtenvoorde

Klik hier voor het programma

Bekijk hier de deelnemerslijst van het CSI1* en CSI2*

Impressie

De vijfde editie van Jumping de Achterhoek in Vragender zal van donderdag 22 november tot en met zondag 2 december weer een internationaal bolwerk zijn van springruiters, paardenliefhebbers en ieder ander die de sfeer van een paardenconcours wil opsnuiven. Jumping de Achterhoek is een begrip in de Achterhoek en ver daarbuiten.

Tijdens het eerste weekend (22 tot en met 25 november) is er een internationale springwedstrijd voor jeugdruiters (pony’s, Children, junioren en U25). Kinderen en jong volwassenen tussen de 12 en 25 jaar starten in diverse rubrieken.

In het tweede weekend (29 november tot en met 2 december) wordt er een CSI1* en CSI2* wedstrijd gehouden met springparcoursen van 1.20m tot en met 1.45m niveau. In maar liefst drie rubrieken, waaronder de Grote Prijs op zondagmiddag 3 december, kunnen ruiters punten verdienen om te klimmen op de wereldranglijst.

Behalve paardensport op een hoog niveau zijn er ook diverse zakelijke bijeenkomsten, een kindermiddag, meerdere feestavonden, een restaurant aan de piste, diverse stands etc. Kortom alle ingrediënten om van Jumping de Achterhoek 2018 een geslaagde editie te maken zijn aanwezig!


Website