Faithfull Lady verdient sportpredicaat in Vorden

28 september 2016

Dressuurstal Seren in Vorden organiseerde afgelopen weekend een dressuurwedstrijd. De Z2 en ZZ-licht dressuur werden in handicap verreden. Tim ten Velde won een proef met Faithfull Lady (v. Zizi Top) en Natasja Bolt was de winnares in de andere ring met Sonnentanz (v. Rosentanz).

Tim ten Velde debuteerde afgelopen weekend met Faithfull Lady (v. Zizi Top) in de Z2 dressuur. Dat leverde hem een percentage van 64,12 en de overwinning op. Daarmee verdiende de bruine KWPN-merrie niet alleen het sportpredicaat, maar ook het predicaat ster.

Tim ten Velde op Facebook: “Fijn gereden bij dressuurstal Seren. Faithfull Lady had in de Z1 een mooie 2e plaats en in het Z2 debuut een dikke 1e plaats. En tevens het sportpredicaat behaald en daardoor ook het sterpredicaat. Dus al met al helemaal geweldig.”

In dezelfde ring werd Jarno Nieuwland tweede met Zilvie (v. Telex) met 64% en deelden Natasja Bolt met Sonnentanz en Lotte Krijnsen met Zarienta de derde plaats met 62.94%. Natasja won in de andere ring met 64,71%. Hier werd Lotte met Zarienta tweede met 62,5%

Z1 dressuur

Esther Penterman en Chopin (v. Oscar) wonnen een Z1-proef met 216,5 punt. Hier werden Tim en Faithfull Lady tweede met 215 punten, gevolgd door Fenneke Dikken met Seren’s For Symphonie (v. Sir Donnerhall) met 212 punten. In de andere proef was de winst voor Beaudine Dellink met Horsebizz’ Embargo DDH (v. Rhodium) met 206,5 punt. Mirjam Groenberg en Sundance Sandmann C (v. Santana) werden tweede met 201,5 punt.

Overige winnaars

Twan Boterman won met Westpoint-nakomeling Faith beide M1?M2-rubrieken met respectievelijk 197 en 198 punten. Rosalie Veeze met Great Gatsby (v. Apache) verdiende maar liefst 225,5 punt en zegevierde in de L1/L2. De andere proef kwam op naam van Denise Woudsma met Future (v. Sir Oldenburg) die 195,5 punt scoorde.

Sanne van Langevelde won twee oranje rozetten in de klasse B. Met Zero Downtime (v. Rubels) liet ze 188,5 en 189 punten noteren.

De volledige uitslag volgt

Bron: Hippisch AchterhoekDeel dit bericht