Gelderland Cup weer voor Lisanne der Nederlanden

31 december 2016

Voor de derde keer op rij won Lisanne der Nederlanden de wisseltrofee voor het meest talentvolle dressuurpaard op de Gelderland Cup in Brummen afgelopen vrijdag. Lisanne won steeds met een ander paard. Dit keer met de vierjarige Heavenly Lady (Charmingmood x Johnson) met 43,9 punten.

“Leuke afsluiting van het jaar gehad vandaag tijdens de Gelderland cup in Brummen! Met Heavenly Lady (in eigendom van Hoogeslag) de 4 jarige gewonnen met 43,9 punten en ook de wisselbokaal voor de 3e keer op rij gewonnen voor het meest talentvolle dressuurpaard!! Ivanto vandaag ook een rondje meegenomen en was super braaf met ook fijne punten!! Op naar 2017!!”, zegt Lisanne op Facebook.

Tweede bij de vierjarigen werd Elizaveta Orekhova met Happines B (Connaisseur x Jazz) met 42,1 punten, gevolgd door Bart Bax met Hidde W ter Kwincke (Lord Loxley x De Niro) met 39,9 punten.

Bij de driejarigen won Simone Kromkamp met Ivano (Apache x Florencio), met 42,4 punten. Tweede werd
Gerril Vink met Idool A (Davino x Sandreo) met 40,5 punten. Annabel Rootveld werd derde met Iskander VZ (Davino V.O.D. x Andretti) die met een halve punt minder werd beoordeeld.

Springpaarden

Bij de springpaarden scoorde Edwin Breukink met de vierjarige H-Quick Frieda O (Quite Magic x Goodtimes) met 40 het hoogst aantal punten.

Bekijk hier alle uitslagen

Bron Hippisch AchterhoekDeel dit bericht