Grensruiters beste vereniging op Hippiade

3 september 2016

De Grensruiters uit Dinxperlo zijn vaste gasten op de Hippiade. Toch was het al enige tijd geleden dat ze kampioen geworden waren. Het lukte de rijvereniging uit Dinxperlo vandaag, 3 september 2016, wel.

Ze pakten tevens de reservetitel met het viertal in de klasse M. Hierin deed Gonnie Keuper mee en daarna stond ze meteen weer als fan langs de zijlijn: “Het was een soort stuivertje wisselen deze keer, want op het regiokampioenschap van Gelderland won ons viertal de eerste prijs en werden we in het verenigingskampioenschap reservekampioen.”

Ze vertelt verder: “Onze vereniging heeft 170 leden en zowel de afdelingsdressuur als het verenigingskampioenschap leven enorm. Voor de deelnemende ruiters organiseren we voorafgaande aan de Hippiade extra spring- en dressuurlessen. Op de Hippiade moet je het opnemen tegen de sterkste verenigingen uit het land en we hadden dan ook niet durven hopen, dat we zouden winnen. Er deden maar liefst tweeëntwintig clubs mee, dat is best veel. We hebben met zijn allen echt meegeleefd met onze ruiters. Zo mooi dat enthousiasme! Morgen gaan we gezellig borrelen, de verschillende video’s bekijken en natuurlijk uitgebreid nagenieten!”

Bekijk de totaaluitslag van het KNHS-verenigingskampioenschap

Kijk hier voor de uitslagen.

Bron: KNHS


FacebookDeel dit bericht