Renate Höfkes. Foto: Emile Talen

Höfkes en Broeze winnen Menwedstrijd in Vragender

8 oktober 2018

Renate Höfkes en Margot Broeze, beiden lid van Menvereniging Winterswijk, hebben op zondag 7 oktober de door De Koetsiers Aalten-Dinxperlo georganiseerde Veldrit op het terrein van Stal ’t Wamelink in Vragender gewonnen.

Margot Broeze had met 29 strafpunten het beste resultaat van de dag. Ze was foutloos in de vaardigheid en razendsnel in de marathonhindernissen. Er werd fel gestreden in haar rubriek wedstrijdklasse pony’s waarin ze acht concurrenten achter zich liet. Clubgenoot Martijn ten Pas werd tweede met 1 strafpunt meer. Wilhelm Aarnink mende met 33 strafpunten naar de vierde plek, Matti Heideman werd vijfde met 39 strafpunten, Daniël Stronks zesde met 62 strafpunten, Patricia Elsinghorst achtste met 69 strafpunten en Daniël Stronks met een tweede span negende met 95 strafpunten.

Höfkes

Renate Höfkes won de rubriek wedstrijdklasse paarden met 30 strafpunten. Hier gingen zeven deelnemers de strijd met elkaar aan. Freek Stronks werd derde met 48 strafpunten en Theo Höfkes vijfde met 51 strafpunten.

In de hobbyklasse was er een tweede prijs voor Henk Smalbraak met 59 strafpunten. Gerard Abbink werd derde met 93 strafpunten.

Kolthof

Jan Kolthof, eveneens lid van Menvereniging Winterswijk, maakte zijn debuut. De wedstrijd verliep heel goed, tot Kolthof in het zicht van de haven de laatste poort van de laatste hindernis vergat te nemen.

Klik hier om alle uitslagen te downloaden

Bron: Menvereniging WinterswijkDeel dit bericht