Hotel-eigenaar Marco Stemerdink blij met Jumping de Achterhoek

3 december 2016

“Kijk”, zegt Marco Stemerdink van Hotel de Lindeboom in Winterswijk. “Die mensen logeren ook in ons hotel.” Vanaf de VIP-tribune op Jumping de Achterhoek wijst hij schuin naar boven waar de officials zitten. Het tweeweekse internationale concours in Vragender behelst een enorme organisatie, maar geeft ook een goede economische boost aan de regio.

Het hele Hotel de Lindeboom zit vol met mensen die momenteel werkzaam zijn op Jumping de Achterhoek. Daarnaast verblijven ook een groot aantal ‘JdA-gasten’ in De Frerikshof in Winterswijk. Dat is zo geregeld via het Hippisch Projectbureau EQ International.

Gisteren tijdens de Rabobank netwerkbijeenkomst Meer! in de Achterhoek op Jumping de Achterhoek, wisten de sprekers – bondscoach Rob Ehrens, Egypisch springruiter Karim El Zoghby en NOC*NSF technisch directeur Maurits Hendriks – vele luisteraars van A tot Z te boeien. Onder hen ook Marco Stemerdink.

“Mijn hotelgasten vertelden me over de bijeenkomst en dat het echt reuze interessant zou zijn om er heen te gaan. Eigenlijk had ik het er te druk voor, maar ik heb er tijd voor gemaakt. En daar heb ik zeker geen spijt van.”

Stemerdink genoot van de sprekers, maar ook van bijvoorbeeld de rondleiding door de stallen. Vervolgens kon hij op de tribune nog de spannende ontknoping van één van de springrubrieken meemaken.

Prijs uitreiken

Stemerdink komt in de tweede week van Jumping de Achterhoek weer naar het Paardensportcentrum, als hij er de Hotel de Lindeboom Prijs uitreikt.  Hij kijkt er naar uit. “We hebben onze naam aan één van de rubrieken verbonden. Dat was vorig jaar ook zo. Het was toen ook al erg mooi om mee te maken. Natuurlijk ga ik volgende week, net als vorig jaar, in pak. Ik vind wel dat dat er bij hoort.”

Facebook

Bron: Hippisch Achterhoek
Auteur: Daniëlle CarrièreDeel dit bericht