Mieke Naberink met Chesspoint en Jean-René Luijmes met Aswin.

Jean-René Luijmes wint Bonfix Competitie met overmacht

13 september 2017

Jean-René Luimes en Aswin (v. Sandreo) hebben afgelopen zaterdag in Wezep de derde en laatste wedstrijd van de Bonfix Competitie gewonnen. Na drie zeges zijn zij met overmacht de competitiewinaars.

Na twee overwinningen in de Grand Prix-competitie was de eindzege al voor Luijmes, maar de ruiter uit Silvolde besloot afgelopen zaterdag ook in de laatste wedstrijd van start te gaan, aangezien hij toch in Wezep aanwezig moest zijn om de prijzen in ontvangst te nemen. Op Facebook zegt hij: “Ook de 3de Bonfix Competitie Grand Prix Dressuur gewonnen met 70%. Gaaf alle 3de selecties en de Competitie winnen met Aswin. Vandaag na Aswin zijn vakantie wel wat fouten en dingetjes in de proef die eruit moeten en alles weer beter moeten afwerken maar zeker heel tevreden over hoe hij nu alweer loopt!”

Cittert en Naberink

Ook de competitie-winnaars van de Lichte Tour en het ZZ-zwaar komen uit de Achterhoek.  Mieke Naberink uit Vragender won zaterdag de Inter I met Chesspoint (v. Westpoint) en werd tweede in de Prix St. Georges. Ze won de Bonfix Competitie Lichte Tour. “MIJN NIEUWE SPONSOR ZADEL BRENGT GELUK!! 🍀”, schrijft ze op Facebook. “Chesspoint wint de Bonfix Competitie in de Lichte Tour! Wij wonnen vandaag de Inter 1 en werden 2e in de Prix st. George! En dat met mijn nieuwe, te gekke, mega fijne, zadel van Brandt Zadels! ❤️ Arno Brandt, bedankt voor het vertrouwen in ons!”

Laura Cittert uit Laren won met Wembley (v. Weltmeyer) het ZZ-zwaar.

Foto’s en video

Bron: Dressuurstal Luijmes / Mieke Naberink / Hippisch AchterhoekDeel dit bericht