Joanne Spliethof. Foto: Anne Bulten Fotografie. Bekijk hier al haar foto's van SGW Gorssel 2016

Joanne Spliethof leidt van begin tot eind op SGW Gorssel

12 september 2016

Joanne Spliethof en haar Wynton-nakomeling Dansa hebben afgelopen weekend de klasse M paarden op SGW Gorssel gewonnen. Nadat ze de hoogste score (206) in de dressuur lieten noteren, kwam er alleen in de cross nog 1,6 strafpunt voor tijdsoverschrijding bij. Stephan Hazeleger en Captain Suarez wonnen in de andere M-ring. Bij de M en Z pony’s was de hoogste eer voor Indy Kleuskens met Orchard.

De klasse M paarden werd in twee groepen verdeeld. Stephan Hazeleger won in ring 1 met een eindtotaal van 56,65 strafpunten. Tweede werd Dianne Seuren met Wequitana met 57,60 strafpunten, gevolgd door Teun Rutten met Cinquant’s Fistfull of Dollars met 62 strafpunten.

In ring 1 was Joanne Spliethof dus de winnares. Ze liet met Dansa slechts 48,60 strafpunten noteren. Tweede werd Bianca Hol met Sweet Dreams (53,55), gevolgd door Koen Mosselman met Wall Street (63,10).

Pony’s

In de hoogste klassen bij de pony’s was Indy Kleuskens met Orchard de sterkste. Ze liet bij haar goede dressuurscore (195,5) alleen nog wat tijdstrafpunten in de cross noteren en kwam tot een totaal van 58,65. Tweede werd Else Pinkert met Bink (59,00) en derde de dressuurwinnares Elise Otto met Orchid’s Megan (63,60).

Bekijk hier alle uitslagen
Bekijk hier het fotoalbum van Anne Bulten Fotografie

Bron: Hippisch Achterhoek


Bekijk foto’s op de Facebookpagina van LR & PC Semper Fidelis:Deel dit bericht