Joop Wisseborn, met aan zijn zijde zijn echtgenote Hetty, krijgt bloemen uit handen van Willemien Steenblik. Foto: Theo Pot

Joop Wisseborn stopt met rekenkamer SWM Hengelo

12 oktober 2016

Joop Wisseborn was 27 jaar geleden betrokken bij het opzetten van de officiële samengestelde menwedstrijd in het Achterhoekse Hengelo. Sinds die tijd bemande hij de rekenkamer en afgelopen weekend was dat voor het laatst. Het bestuur van de Menvereniging In Stap en Draf liet dat niet stilletjes voorbij gaan en eerde Joop tijdens de twee prijsuitreikingen op De Hietmaat.

Joop Wisseborn was ten tijde van de oprichting van de samengestelde menwedstrijd bestuurslid van de NBVAP en nam de Achterhoek onder zijn hoede wat het promoten van wedstrijden betrof.

“Dankzij hem hebben wij nu al 27 jaar een SGMW, zoals dat toen heette”, zegt Willemien Steenblik. “Hij heeft 27 jaar de rekenkamer bemand en vond het nu mooi geweest; Joop, en het was mooi! Veel verenigingen zullen jouw kennis rondom de regeltjes missen. Ik kon er altijd op vertrouwen dat het wel goed kwam met Joop als steun en toeverlaat van het secretariaat.”

Joop zal zeker nog te vinden zijn op de toekomstige menwedstrijden op De Hietmaat. “Samen met zijn echtgenote Hetty gaat hij dan andere klusjes doen, zoals secretaris in de Vaardigheid.

Bron: Hippisch Achterhoek en MV In Stap en Draf
Auteur: Daniëlle CarrièreDeel dit bericht