Jury geniet van dressuurproeven Danique met Free Venda

25 september 2016

Danique Wensink en Dien Malskat hebben ieder twee M-dressuurproeven gewonnen op het dressuurconcours in het Gelderse Hengelo. Danique was op zaterdag twee keer de beste en Dien pakte op zondag in beide proeven de zege.

Op zaterdagavond genoten de juryleden van de fijne combinatie Danique Wensink en Free Venda (v. Sir Fashion) van de Vestingruiters uit Groenlo. Ze beloonden het duo met 203,5 en 205 punten. De tweede prijs ging in beide proeven naar Nancy Bonnink met Ukkie (v. Farrington) van de WR&PC. De twee werden gewaardeerd met 187,5 en 190 punten.

Dien en Elfie

Op zondag wonnen Dien Malskat en haar paard Elfie (v. Cartani) beide keren de hoogst verreden klasse in Hengelo. De combinatie, die uitkomt voor Rijvereniging Angerlo Keppel Langerak, behaalde beide keren 197,5 punten. Monica Prins en Jelle van RV Zuidwijk, werd in beide proeven tweede met respectievelijk 188 en 191,5 punten.

De derde prijs ging in de eerste proef naar Evelien Nijman met Duke van RV Lichtenvoorde met 187,5 punten. Antoinet Bongertman en Ayten van RV Gorssel-Zutphen werden derde in de tweede proef met 187 punten.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Hippisch AchterhoekDeel dit bericht