Kanjersdorp Achterhoeks Hippisch Festijn zoekt kanjers

14 juli 2017

Tijdens het Achterhoeks Hippisch Festijn op vrijdag 16 en zaterdag 17 september in Varsseveld geeft stichting Kanjers voor Kanjers het kinderdorp een nieuwe invulling met een extra activiteiten programma voor kinderen met een beperking.

Stichting Kanjers voor Kanjers heeft als doel het genereren van middelen voor het steunen van projecten ten behoeve van het welzijn van het kind, in het bijzonder op het gebied van sport en spel. Binnen die doelstelling sluit de activiteit op het Achterhoeks Hippisch Festijn perfect aan. Het kinderdorp in zijn huidige vorm gaat Kanjersdorp heten, waarbij de activiteiten worden uitgebreid en geschikt gemaakt voor kinderen met een beperking. Er zijn op zaterdag 16 en zondag 17 september vier dagdelen waarvoor ouders/begeleiders hun kind kunnen inschrijven.

Er worden demonstraties georganiseerd om te bekijken, waarbij Kanjers voor Kanjers ambassadeur Demi Vermeulen aanwezig is. Verder zijn er diverse activiteiten waaraan kinderen met een beperking kunnen meedoen, waaronder hoefijzer schilderen en pony’s knuffelen. En er is een aangepaste menwagen op het terrein, waarop zelfs de kinderen die rolstoelgebonden zijn, kunnen meerijden.

Naast de Kanjersactiviteiten kunnen ook alle andere activiteiten en de cross country op het terrein die dag vrij worden bezocht door de kinderen met beperking en hun begeleider.

Toegang voor de deelnemer en één begeleider is gratis. Belangstellenden kunnen een inschrijfformulier aanvragen via ahfkanjers@skvk.nl. Deelname gaat op volgorde van inschrijving.

Stichting Kanjers voor Kanjers
Achterhoeks Hippisch FestijnDeel dit bericht