KNHS op bezoek bij Ten Damme Houtvezel

22 november 2017

Het bestuur van de KNHS Kring Achterhoek en vertegenwoordigers van de rijverenigingen, die deel uitmaken van Kring Achterhoek, kregen maandag 20 november een warm welkom bij Ten Damme Houtvezel. In de bedrijfshal was een tijdelijke vergaderruimte ingericht en  onder het genot van een kop koffie met gebak opende voorzitter Harm Rexwinkel de vergadering.

Snel konden de agendapunten worden weggestreept totdat punt 10 aan de orde kwam: Wedstrijdkalender Outdoor 2018. Het vaststellen van data voor de selectie kringkampioenschappen gebeurt tot nu toe in een kleine tijdsspanne van 3 aaneengesloten weekenden. Het organiseren van deze wedstrijden garandeert voldoende inschrijvingen voor verenigingen en dus wil elke vereniging wel een selectiewedstrijd organiseren. Om de verenigingen tegemoet te komen wordt vanaf 2019 de selectieperiode opgerekt naar 9 weken en kunnen meerdere verenigingen een selectiewedstrijd organiseren. De outdoor kalender Kring Achterhoek Oost is binnenkort te vinden op Startlijsten.nl.

Klik hier voor de Kring Achterhoek Oost-kalender van het indoor seizoen

Ten Damme Houtvezel

Na afloop van de vergadering volgde er een mooie presentatie van Anja Hoog Antink namens Ten Damme Houtvezel. Bijna 40 jaar ervaring in het leveren van bodemstrooisel door geheel Nederland, België en Duitsland.  Ten Damme heeft in haar assortiment verschillende soorten houtvezel. Naast verschillende kwaliteiten los gestorte houtvezel wordt er op het bedrijf in Groenlo in een hypermoderne productiehal ook verschillende balen houtvezel geproduceerd. Houtvezel is de ideale  bodembedekker voor paardenboxen. Het moderne Machinepark voldoet aan de nieuwste normen en eisen en beschikt over de nieuwste technieken. In de machines wordt het houtvezel meerdere keren gezeefd waardoor nagenoeg al het stof eruit gezogen wordt.

Webshop

U kunt eenvoudig via de Webshop van Hippisch Achterhoek Houtvezel bestellen. Bevindt uw stal/bedrijf zich buiten een straal van 50 kilometer buiten Groenlo, dan worden er extra transportkosten berekent en dient u rechtstreeks contact op te nemen met Ten Damme +31 (0)543 – 569572.

Na de prestentatie volgt de rondleiding door een dynamisch Achterhoeks bedrijf, dat hard aan de weg timmert. Een drankje en hapje vormden de leuke afsluiting van een interessante avond.

 Deel dit bericht