Komend weekend ‘Bollert Brons’ met Herfst Fair

19 september 2017

Het nationale eventing evenement ‘De Bollert Brons’ vindt aankomend weekend (23 en 24 september) plaats in Gelselaar. Zowel op de zaterdag- als de zondag is de bovendien de Herfst Fair geopend van 11.00 – 18.00 uur.

Van oudsher uit is ‘De Bollert Brons’ een cross country voor ruiter en paard, waarbij alle deelnemende combinaties een dressuurproef afleggen, een springparcours rijden, evenals de spectaculaire cross welke uitgezet is in het natuurgebied ‘De Bollert’.

De Bollert Brons is door de jaren heen uitgegroeid tot een volwaardig evenement met een Herfst Fair. Ook wandelaars kunnen hier hun hart ophalen, want dit unieke plekje midden in de prachtige bossen en heide tussen Geesteren, Gelselaar en Neede in de gemeente Berkelland leent zich daar bij uitstek voor.

Dit alles maakt dat ons evenement vertier biedt aan het gehele gezin en we jaarlijks kunnen rekenen op zo’n 4 à 5 duizend bezoekers.

Ons evenement is gratis toegankelijk, maar helaas niet toegestaan voor honden!

Klik hier voor de startlijsten

Herfst Fair ‘De Bollert’

Gedurende het gehele weekend organiseren wij natuurlijk ook weer onze Herfst Fair! Inmiddels zijn wij al weer een hele tijd druk bezig om deze fair vorm te geven. Een Herfst Fair met voor ieder wat wils… (zelfgemaakte) sieraden en byoux, (Italiaanse) kleding, parfum, woon- en tuindecoratie, zelfgemaakte kaarten, Jemako, (zelfgemaakte) tassen, parfum en waxmelts, Ginseng en Aloë Vera, Italiaanse producten maar ook tuinplanten, pelletkachels, auto’s en nog groter materieel! Uiteraard wordt er ook aan de inwendige mens gedacht, wat dacht u van heerlijk ambachtelijk ijs en superstroopwafels?

’t Ruiterparadijs uit Hengevelde is ’s ochtends in de vroegte al weer op onze Herfst Fair aanwezig om wanneer nodig de ruiters te voorzien van alle mogelijke benodigdheden op het gebied van paard en ruiter!

Bron: Bollert Brons

.Deel dit bericht