Joan (I'm Special de Muze x Verdi) scoorde 85 punten voor vermogen.

KWPN sterpredicaat voor vijf Achterhoekse merries

12 mei 2017

Op de KWPN stamboekkeuring bij Team Nijhof in Geesteren afgelopen woensdag zijn zeven merries ster geworden. Vijf daarvan komen uit de Achterhoek. De andere twee uit het Twentse Haaksbergen.

de zwarte Julottie W (Numero Uno x Guidam) van fokkers Peter en José van Wegen uit Raalte scoorde 75 voor exterieur en 80 voor springen. Daarbij waren de cijfers voor reflexen en vermogen met ieder 80 punten het hoogst.

Jironia TP (Verdi x Iroko) van fokker TP Stables uit Borculo scoorde 75 voor exterieur en 75 voor springen.

De I’m Special de Muze-dochters Janis (mv. Calvados) en Joan (mv. Verdi) kregen ieder 70 punten voor exterieur en 75 punten voor springen. Janis is van fokkers Albert en Dorien Mulderije uit Vorden. Ze is een halfzusje van onder meer het 1,60m-springpaard Star Power van Ian en Jonathon Millar.

85 voor vermogen

Joan van fokkers Ben Mensinck en Marjolein Ras uit Vierakker scoorde het hoogste cijfer van de dag, namelijk 85 voor vermogen.

Dressuurmerrie

Ook ster werd de twaalfjarige dressuurgefokte Amber Roos BZ (Sandreo x Goodtimes) van fokkers H. en H.J. Breukink uit Lochem. Zij scoorde 70 voor exterieur en 75 voor beweging.

Bekijk hier alle uitslagenDeel dit bericht