Marly Aarnink met Infinity

Laatste selectie dressuur pony’s en nog meer uitslagen amazones WR&PC

3 januari 2019
Shelby Groothuis met Dien

Shelby Groothuis met Dien

Shelby Groothuis nam haar D pony Dien mee voor een rondje dressuur op de selectiewedstrijd in Vragender 29 en 30 december 2018. Zij reden naar een tweede plaats met 207 punten in de klasse L1.

Marly Aarnink reed met haar E pony Infinity 2 proeven in de klasse L1 dressuur die werden beloond met 222,5 en 206,5 punten. Hiermee mogen zij zich Kringkampioen klasse L1 D/E noemen.

Maud Pasman zadelde haar E pony Hero’s Jamai op en zij behaalden de vierde prijs met 187,5 punten in de klasse L2.

Thirsa Oonk kwam met haar C pony Beau aan start in de klasse M2, ook zij reden 2 maal naar de eerste plaats en werden daarmee Kringkampioen klasse M2 cat A/B/C.

Thirsa Oonk met Beau

Thirsa Oonk met Beau

Tessa Delger won met haar D pony Odonkor s 2 selectiewedstrijden in de klasse Z1. Hiermee mogen zij zich kringkampioen klasse Z1 D/E noemen.

Met dezelfde Odonkor s kwam Tessa op 22 december jl. aan start in Hellendoorn. In de klasse Z1 werden zij 2x eerste met 64,51% en 64.56%. Ook met haar paard Golden Elvis reed Tessa een rondje dressuur in Hellendoorn. Zij wonnen in de klasse Z1 (gecombineerd met de klasse Z2) de tweede prijs met 64,19%. Met haar E pony Cindi sprong ze tenslotte nog een rondje in de klasse B paarden in Kootwijkerbroek. Zij wonnen hier de vierde prijs met 70,5 punten voor stijl.

Bron: WR&PCDeel dit bericht