Elke Kettering met C'est Ci Bon Foto: Herman Kettering

Leden Pasruiters doen goede zaken in Winterswijk

22 mei 2017

Leden van De Pasruiters leken zich thuis te voelen op de wedstrijd afgelopen weekend in Winterswijk. Diverse combinaties van de club uit Neede keerden met prijzen huiswaarts. 

Voor Marie Laura Pit kende de wedstrijd een wel heel succesvol verloop. Zij reed zich maar liefst drie keer in de prijzen. Zo pakte ze met Arinscare Nilson met 197.5 en 198 punten in de dressuur het tweede en vierde prijzengeld en sloot ze haar BB parcours met een vijfde plek af.

Anneke Thuinte verscheen diezelfde dag met haar Gipsy’s Miracle in de gecombineerde M1/M2 klasse aan de start. Haar proef werd met 197 punten beoordeeld, goed voor de tweede prijs. Britt Riethorst stuurde Arendsoog vervolgens naar de tweede plek in het B springen.

Leden springen zich in de prijzen 

Een dag later kon opnieuw niemand om de leden van De Pasruiters heen. Elke Kettering won op stijlvolle wijze met C’estCi Bon het B springen, terwijl Mayke Rexwinkel met Feromoon naar het blauwe lint galoppeerde in het M springen. Wouter Hermelink noteerde in de hoogste klasse, het ZZ springen, twee foutloze rondes en werd daarmee vierde.Deel dit bericht