Yvet Nijhof met Wonders Wembley. Foto: Lobke Geerdink

Leden De Pasruiters maken zich op voor Gelderse kampioenschappen

1 augustus 2017
Aankomend weekend worden de Gelderse Kampioenschappen voor pony’s in Wezep verreden. Een groot aantal leden van De Pasruiters maakt zich op voor de titelstrijd.  
Tess ter Braak heeft twee ijzers in het vuur. Met Archimedes verschijnt ze aan de start van de B categorie B. Met Quantum of Solace gaat ze de strijd in de springring aan in de klasse B categorie D/E.
Drukke dag voor clubleden
Ook Yvet Nijhof heeft een drukke dag doordat ze met haar beide pony’s, Wonders Wembley en Kwint van Orchids, zowel in de spring- als dressuurring mag aantreden. Voor clubgenote Chantal Nijhof geldt dat hetzelfde. Met Flash komt in het L dressuur en springen in de categorie C in actie, terwijl ze met Emma in het L springen categorie D/E een gooi doet naar de titel.
Elke te Lintelo verschijnt met Nadire in de klasse M1 dressuur categorie D/E in actie. Fajah Schurink heeft zich met Danser geselecteerd voor de B dressuur categorie C. Anneke Thuinte reist met twee pony’s af naar Wezep. Met Royal Collection Nozy Girl start de amazone in het L springen categorie D/E en met Gipsy’s Miracle in de M1 dressuur categorie D/E.

Verenigingswedstrijd 

’s Middags staat de verenigingswedstrijd op het programma. In de dressuur starten Yvet Nijhof, Chantal Nijhof, Fajah Schurink en Zsa Zsa van der Vlugt, terwijl de pijlers voor het springen zijn gericht op Yvet Nijhof, Chantal Nijhof, Tess ter Braak en Anneke Thuinte.


Deel dit bericht