Ylva van der Vlugt

Leden Pasruiters onverslaanbaar op eigen terrein

26 september 2017
Afgelopen wekend was het Gelselaarse en Noordijkse bos voor de 59e keer het decor van eventingwedstrijd De Bollert Brons. Leden van de organiserende club, De Pasruiters, bleken op eigen terrein moeilijk te verslaan. 

Er stond een pittige, maar prachtig aangeklede cross door een gevarieerd landschap. Ylva van der Vlugt bleek geen enkele moeite te hebben met het parcours en stuurde haar pony Chelsey’s Miracle in de klasse L categorie D/E naar de overwinning. Clubgenote Yvet Nijhof deed datzelfde met Kwint van Orchids maar dan in de klasse M categorie D/E.

Yvet Nijhof

Groot Bramel wint L

Joey Groot Bramel was in de klasse L paarden met Gazal onverslaanbaar. Aan het eind van de dag werd Yvet uitgeroepen tot de beste bij de pony’s, terwijl Joey bij de paarden de concurrentie op achterstand hield. Traditiegetrouw eindigde dat voor beide in een nat pak.
 
Voor WR&PC kwam Jolien Kuenen met haar paard Aronada naar Gelselaar.  De combinatie behaalde in de dressuurproef 182,5 punten en hadden een foutloze ronde met springen en ook een foutloze cross. Dit leverde hen de 6e prijs op.


Deel dit bericht