Chantal Nijhof met Flash

Leden Pasruiters zegevieren in Laren

30 mei 2017

Op het concours in Laren streden diverse pony- en paardencombinaties, lid van De Pasruiters, om het eremetaal. Niet zonder succes, want menig ruiter of amazone keerde met prijzen huiswaarts. 

Op zaterdag was het de beurt aan de pony’s. Daarbij zegevierde Yvet Nijhof met Kwint in de klasse B dressuur categorie D/E door 204 punten te scoren. In de andere proef mocht ze met een 212 punten de tweede prijs in ontvangst nemen. Chantal Nijhof stuurde Flash in de klasse L1 categorie C/D/E naar het witte lint.

Paarden

Een dag later kwamen de paarden in actie. Laura Snoeijing hield met Fursten Fee in de L1 dressuur de eer hoog door te winnen. In diezelfde rubriek pakte Drissja Vinke met Giel de vierde prijs, terwijl Wouter Hermelink zich met Genève als vijfde mocht opstellen. De proef van Sanne van Asselt en Dark Angel in de klasse B dressuur werd met een derde prijs beloond.

Zestallen

Bij de zestallen liet de club uit Neede ook van zich horen. De junioren wonnen de klasse L met 212 punten, terwijl de senioren met 200 punten tweede werden.Deel dit bericht