Leden in de prijzen op thuiswedstrijd WR&PC

3 april 2017

De WR&PC had dit weekend een wedstrijd georganiseerd op eigen bodem. In het zonovergoten Winterswijk, hebben een aantal leden van de vereniging een prijs in de wacht weten te slepen.

Charlotte Almekinders reed zaterdag met haar paard Georgina in de klasse B naar een mooie tweede plaats en reed 196,5 punten bij elkaar. Florentine Rootveld kwam met Haya Oronia aan de start in het L2 en won daar beide proeven met 221,5 en 211 punten. Marly Aarnink kwam in dezelfde ringen uit met haar paard Wallstreet en won in de L1 een eerste prijs met 197,5 punten en een vierde prijs met 201,5 punten. Op zondag werd de klasse Z verreden. Melissa Valken reed met Feloni in het Z1 twee keer naar een tweede plaats met respectievelijk 62,50% en 62,94%.
Verder werd er op 29 maart nog een wedstrijd verreden in Haaksbergen. Cathy ten Dolle kwam met Buran in de ring. Dit was het debuut van deze combinatie. Ze mochten gelijk een derde en vijfde prijs in ontvangst nemen met 202 en 197, 5 punten in de klasse B dressuur.

Bixie

Tevens werd er in Vragender ook een wedstrijd georganiseerd dit weekend. Hier werd gereden door de jongere ruiters en amazones. Fabienne Buunk wist hier met Hope Linda Loo een derde en vierde prijs te behalen in de Bixie dressuur. Carmen Vervelde werd twee keer tweede bij de Bixie A proeven met pony Jester. Zij mocht bij het springen een zevende prijs in ontvangst nemen. Haar zusje Romy Vervelde wist met dezelfde pony, die dus een druk weekend had, een keer vijfde en zevende te worden in de AA klasse.

Winterswijkse Ruiter en Pony ClubDeel dit bericht