Inez Tolkamp met Ashanti

Leden WR&PC scoren volop

29 mei 2018

Leden van de Winterswijkse Ruiter- en Pony Club hebben successen behaald afgelopen weekend op de dressuurselectie voor paarden in Varsseveld op 26 en 27 mei, op de selectie voor deelname voor Outdoor Gelderland in Zeddam op 26 mei en op het Nationaal Scholenconcours op 25 mei.

Selectie paarden Varsseveld

Chelsea Hogeslag met Belle

Ilse Zieverink reed met Presley E. the King naar de tweede plaats in de selectiewedstrijd. Dit deden zij in de klasse B met 188,5 punten. Chelsea Hogeslag kwam met Belle aan start in de klasse L2. Zij wonnen de selectieproef met 206 punten. Inez Tolkamp kwam aan start in de klasse L2 dressuur. Zij won met Ashanti de eerste prijs met 207 punten en de derde prijs in de selectieproef met 201,5 punten. Charlotte Almekinders reed in de selectieproef van de klasse L2 naar de zesde plaats met haar paard Georgina. Zij behaalden 189 punten.

Selectie Outdoor Gelderland

Tessa Delger met Poppings Annabell.

Tessa Delger met Poppings Annabell.

Tessa Delger met Cindi

Tessa Delger heeft met haar beide pony’s een startbewijs gewonnen voor deelname aan Outdoor Gelderland. Met haar D pony Poppings Annabell maakte zij haar M1 debuut en behaalde de tweede plaats met 197 punten. Met haar E pony Cindi kwam zij in de M2 aan start en zij reden naar de derde plaats met 189,5 punten.

Nationaal Scholenconcours

Dyona

Dyona.

Danique Oonk had op 25 mei een Nationaal Scholenconcours in Ermelo. Met haar paard Dyona won zij in de klasse Z1 de eerste prijs met 217 en de derde prijs met 210 punten.

Bron: WR&PCDeel dit bericht