Tessa Delger met Cindi

Leden WR&PC selecteren zich voor Gelderse Kampioenschappen dressuur

4 januari 2018

In het laatste weekend van 2017 werd de laatste pony selectiewedstrijd voor de Gelderse Kampioenschappen verreden in Vragender. Verschillende leden van de Winterswijkse Ruiter & Ponyclub hebben zich van de goede kant laten zien door zich te plaatsen voor de Gelderse Kampioenschappen. Tessa Delger is zelfs kringkampioen geworden met Cindi in de M1 dressuur categorie D/E.

Pony’s

Marly Aarnink met Redbull van de Binnenvelder

De overige geselecteerden zijn in de klasse B dressuur categorie D/E: Marly Aarnink werd reserve kampioen met Redbull van de Binnenvelder. Franne Wolterink werd knap derde in deze klasse met Dino Gomell. Klasse L1 dressuur categorie D/E: Tessa Delger met Poppings Annabell als vierde geplaatst. Klasse L2 categorie D/E: tweede reserve Liza Aarnink met Twister. Klasse M1 categorie A/B: Thirsa Oonk met Amigo als tweede geplaatst. In de klasse M1 categorie D/E is de Winterswijkse Ruiter & Ponyclub helemaal goed vertegenwoordigd met maar liefst drie combinaties! Kringkampioen Tessa Delger met Cindi, reserve kampioen Anne Berg met Sylvester en als derde geplaatst Marek Egbers met Fairytales Quinevere.

Paarden

Bij de paarden wist Roos van der Hoek in de klasse L1 dressuur met haar paard Trust Me knap derde van de kring te worden. Hierdoor zijn zij verzekerd van een startplek op de Gelderse kampioenschappen. Melissa Valken en Felony maakten recentelijk de overstap naar de paarden. In de klasse Z1 heeft deze combinatie zich als 2e reserve geplaatst.

De Gelderse Kampioenschappen dressuur vinden eind januari 2018 plaats.

Bron: WR&PC

Heb jij nieuws of een andere tip voor Hippisch Achterhoek? Geef het hier doorDeel dit bericht