Cheméne Heisterborg met Carlos N

Leden WR&PC succesvol in Lievelde

20 juni 2017

Vorige week kwamen in Lievelde diverse leden van WR&PC aan de start. Zowel in de spring- als dressuurring lieten de combinaties uit Winterswijk van zich horen. 

De paarden beten de spits af. Petra Smalbraak kwam met Himalaya in de klasse L1 dressuur in actie en zette haar deelname om in winst door 198.5 punten te noteren. In de andere rubriek, die in handicap met de klasse L2 werd verreden, mocht het duo ook nog het witte lint in ontvangst nemen.

In de klasse Z1 gaf Florentine Rootveld opnieuw haar visitekaartje af door met Gentle-Wish met een score van 234 punten te winnen.

Pony’s

Ook de pony-combinaties waren succesvol. Chemene Heisterborg won in de klasse L2 dressuur met haar D-pony Carlos het oranje lint met 198 punten. In de klasse B dressuur stuurde Femke Wassink haar E-pony King Cosmo naar scores van 196 en 188 punten, wat haar de tweede en derde prijs opleverde.

In de springring was Tim Schreurs oppermachtig. In de klasse B categorie C galoppeerde hij met Disco met 75.5 punten voor stijl naar de overwinning. Kim Sloetjes eindigde met haar E-pony Viyatti in diezelfde klasse op de vierde plek.

 Deel dit bericht