Tessa Delger met Cindi

Leden WR&PC zorgen voor volle prijzenkast

17 september 2018

Een aantal leden van de WR&PC is weer flink actief geweest op diverse wedstrijden in Gelderland. En ze zijn niet voor niets op pad gegaan; de prijzenkasten zijn weer goed aangevuld!

In Neede werd de Bollert Brons wedstrijd voor de 60e keer georganiseerd. De Bollert Brons is een samengestelde wedstrijd (SGW); dit betekent dat de ruiters moeten dressuren, springen en crossen. Dit gebeurt in het natuurgebied ‘De Bollert’, midden in de bossen tussen Gelselaar, Geesteren en Neede en wordt georganiseerd door de Pasruiters uit Neede.

Melissa Valken en Felony

Melissa Valken en Felony. Foto: Daan Bomhof

Chelsea Hogeslag kwam hier aan start met Presley E. the King in de klasse B. Ze behaalde hier een zevende prijs met 22.8 punten als einduitslag. Chelsea moest een aantal strafpunten incasseren omdat ze te snel door de cross was gegaan. Dat kan er ook maar één overkomen….;)

Marloes Schieven reed een dag later op hetzelfde terrein in de klasse B een rondje met Fame, de merrie die net van zwangerschapsverlof terug keerde. Ook zij gingen met een zevende prijs naar huis.

Melissa Valken startte deze eventing wedstrijd met Felony in de klasse L paarden. Ze behaalde met haar stoere merrie 214 punten in de dressuur en met 8 strafpunten in het springparcours en een foutloze cross wonnen zij met deze resultaten de 3e prijs.

Lotte en Lars

Lotte Houwers reed ook een SGW en behaalde met Reigershoeve Lars, maar zij reisden af naar Bussloo. Ze ontvingen een vierde prijs van de dertig deelnemers in haar ring.

Springen in Vragender

In Vragender werd een springwedstrijd georganiseerd waar Franne Wolterink met Dino Gomell naar toe ging voor een rondje B progressief springen. Ze reden samen naar een mooie, derde plaats.
Anne Berg reed eveneens naar Vragender voor het springen in de klasse B. Zij reden ook een goede ronde met 70,5 punten voor stijl wat hen tevens een derde prijs opleverde.

Tessa Delger

Tessa Delger was met drie pony’s actief op de wedstrijden. De wedstrijd in Vragender pakte uit met een tweede prijs in het B springen met Cindi. Ze kreeg 70 punten voor stijl. Met haar andere pony’s reed ze naar Westervoort voor een rondje dressuur in de klasse M2 met Poppings Annabell en in de klasse M1 met Odonkor S. In de M2 mocht ze de hoogste plaats op het ereschavot betreden met 185,5 punten. In de klasse M1 was dit eveneens haar podiumplaats met 199 punten.

Anouk en Gillmore

Anouk Siebelink ging naar Hengelo GLD voor een dressuurwedstrijd in de klasse M1 met Gillmore. Ze behaalden hier twee keer een eerste prijs met 191,5 en 192 punten.

Bron: WR&PCDeel dit bericht