Jodie Hall Mcateer met Colette. Foto: FotoTrailer

Leontine Bruin derde in 1.40m-rubriek op JDA

3 december 2016

De buitenlanders waren flink aan zet op de tweede dag van Jumping de Achterhoek. Van de acht rubrieken bleef alleen de eerste, de 1.20m rubriek voor junioren en U25 ruiters (deelnemers tot 25 jaar), in eigen land dankzij Jessie Wiefferink uit Wierden. Wel wist Leontine Bruin uit het Achterhoekse Wilp  zich in de top 3 te rijden in de hoogste rubriek van de dag.

 

De enige Nederlandse zege van de dag was voor de Overijsselse Jessie Wiefferink op Vida Loca (v. Lux). Drie zeges gingen naar Engeland, waarvan twee naar Jodie Hall-Mcateer (foto) bij de junioren en pony’s. Het Belgisch talent Gilles Nuytens won bij de Children de 1.20m Arink Mercedes Prijs. Duitse zeges werden behaald door Justine Tebbel en Lars Volmer.

Leontine Bruin

Leontine Bruin behaalde de derde prijs in de voorlaatste rubriek van de dag, de 1.40m-Morssinkhof Rymoplast Prijs voor ruiters en amazones onder de 25 jaar. Dat deed de 19-jarige amazone met de bruine ruin Eternity (v. Vagabond de la Pomme).

Van de 14 combinaties die beide fasen van de tweefasenrubriek foutloos wisten te volbrengen, realiseerde Leontine en Eternity de derde tijd. Twee combinaties uit Duitsland wisten een nog snellere tijd te rijden.

Ook de Achterhoekse broers Vincent en Sander Geerink behoorden tot de foutlozen in deze rubriek en eindigden dus vrij bovenaan in de uitslag.

Bekijk hier de uitslag van het 1.40m-tweefasen-parcours
Bekijk hier alle uitslagen

Lees hier het verslag van de dag van Jumping de Achterhoek

Bron: Jumping de Achterhoek / Hippisch AchterhoekDeel dit bericht