Lindy Slagter en Princess Beau Gelders kampioen B-AB dressuur

3 februari 2019

Het werd vorige week zaterdag een lange, maar succesvolle dag op de Gelderse kampioenschappen dressuur voor de manege-pony’s van Stal Deb. Stal Deb reisde met een hele delegatie naar drie wedstrijdlocaties. In Putten werd Lindy Slagter met Princess Beau Gelders kampioen B dressuur categorie AB.

De eerste locatie was Nunspeet. Daar startte Lindy Slagter met Fast Furious Hummer in de klasse L1 cat. AB . Zij reden een nette proef die werd beoordeeld met 174 en 188 punten dus 60.42%. Daarmee eindigen zij op de vierde plek.

Vervolgens was het de beurt aan Danique Scholten met de tienjarige schimmel Diamonds Beau in de klasse M2. Een proef met een paar schoonheidsfoutjes werd beloond met 61,917% en uiteindelijk een 3e plek in handicap met de klasse M1. De nummer 2 had exact hetzelfde percentage, maar in dit geval telde de ex aequo regeling. In de ogen van Debby zijn ze wel kampioen geworden van de klasse M2, want de nummer 1 en 2 reden in de klasse M1 .

Op naar de tweede locatie, Putten. Daar mocht Beau nog een keer haar beste beentje voor zetten maar dan onder leiding van Lindy en dat deed ze! Met 69,17% zijn Lindy Slagter en de witte princes Diamonds Beau Gelders Kampioen Indoor 2019 geworden in de klasse B cat. A/B!

Rond de klok van 18.30 uur reisden ze naar Hulshorst! Daar mocht Santo eindelijk van de vrachtwagen af. Santo was ontspannen, Danique en Santo reden een nette proef in de klasse M2 cat. D/E. Met 60.00% zijn ze op de 5e plek geëindigd van Gelderland.

Op 9 maart 2019 zal eigenaresse Debby van de Vorle samen met de pony Beau en amazone Lindy afreizen naar Ermelo om de provincie Gelderland te vertegenwoordigen op de Nederlands Kampioenschappen in de klasse B cat. AB.

Bron: Stal DebDeel dit bericht