Liseon Kamper-Bol wint Grand Prix met Special Gift

11 juni 2017

Liseon Kamper-Bol heeft gisteren, 10 juni, de Grand Prix op de Subtop in Varsseveld gewonnen. Met Special Gift (v. Montecristo) scoorde ze  67,55%.

In de Prix St. Georges was de zege met 65,79% voor Frederike Gotink en haar eigen fokproduct Caraat (v. Gribaldi) die voorheen gereden werd door Paralympisch amazone Rixt van der Horst. Gerdien Hilgenberg en Chanel (v. Florencio) waren met een score van 66,64% het best in de Intermédiaire I.

Ribbels en Cittert

Judith Ribbels won met met Be Smart (v. Bordeaux) een ZZ-Zwaar-proef met 64,36%. Laura van Cittert werd eerste in de andere ZZ-Zwaar-proef. Met Wembley (v. Weltmeyer) scoorde ze 62,57%.

Kristy de Roo

Kristy de Roo kwam met KWPN-hengst Zhivago voor het eerst uit op wedstrijd en dat leverde haar de winst met bijna 60% op bij de junioren.

Overige winnaars

Overige winnaars waren: Tatum Knoop die met haar New Forest Brummerhoeve’s Surprise (v. Brummerhoeve’s Boss) twee keer won in de klasse Z1-pony’s, Purdey Jansen die met Enjoy (v. Spielberg) twee keer won in de klasse Z1 en Laura van der Aard met Cnapperd en Natasja Schiphorst-Holders met Armani (v. Turbo Magic) die ieder een proef wonnen in de klasse ZZ-Licht.

Klik hier voor alle uitslagen
Deel dit bericht