Martijn ten Pas. Foto: Gerben Olthof

Martijn ten Pas allerbeste op Veldrit Vragender

2 oktober 2016

Menvereniging de Koetsiers Aalten-Dinxperlo organiseerde vandaag 2 oktober 2016 voor het eerst haar jaarlijkse veldrit bij Stal ’t Wamelink in Vragender. Martijn ten Pas wist met zijn tweespan Welsh sectie B-pony’s Suske en Wiske jet minst aantal strafpunten te laten noteren van alle deelnemers en won de rubriek ponytweespannen wedstrijdklasse.

“We hebben onder super omstandigheden een fijne wedstrijd gereden. De pony’s liepen goed en de locatie was super. Ik moest wel op het laatste moment van groom wisselen in verband met een griepje van mijn vaste groom en hoofdsponsor Erik Damkot”, zegt Martijn ten Pas die nu Rob Klomps bereid had gevonden om mee te gaan.

Theo van Arem had het tweede beste resultaat van de dag en won daarmee de wedstrijdklasse tweespan paarden, voor gastheer René Plaggenburg. Eerste in de jeugdrubriek werd Jorn Elburg, die alleen was in zijn rubriek, maar wel het vijfde beste resultaat van de dag had. de langspanrubriek kwam op naam van Margot Broeze die haar pony’s Luc en Tommie in het tandem heel vloeiend en snel door de hindernissen manoeuvreerde.

Bekijk hier het fotoalbum van Hippisch Achterhoek
Bekijk hier het fotoalbum van Gerben Olthof

Uitslag

uitslag-veldrit-vragender-2-10-2016Bron: Hippisch AchterhoekDeel dit bericht